Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Сенчук

lviv.edc.org.ua

Четвер, 15 жовтня 2015, 16:40

Президент «ЕкоЛану» та кандидат до ЛОР обходиться без авто

Сергій Сенчук

У 2014 році перший номер у списку політичної партії «Єдиний центр» до Львівської облради Сергій Сенчук має житло, проте обходиться без машини.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, володіє кандидат до Львівської облради житловий будинком площею 186 кв. м, а у членів його сім’ї немає нерухомості. Сенчук, як і його сім’я, обходиться без авто. Рахунків у банках та фінансових зобов’язань ні він, ні члени його сім’ї не мають.

У минулому році Сергій Сенчук задекларував 36 006 грн загального доходу, який становила лише заробітна плата. Члени його сім’ї заробили у 2014 році 1656,00 грн.

Варто додати, що Сергій Сенчук перебуває на посаді президента корпорації «ЕкоЛан» та офіційно є позапартійним.

Нагадаємо, Сергій Сенчук за освітою – юрист, з 2008 року очолив корпорацію «ЕкоЛан», одним із засновників якої був його батько Степан Сенчук.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Єдиний центр», Сенчук є першим номером до Львівської обласної ради.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.