Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

Четвер, 15 жовтня 2015, 17:57

Кандидат у депутати до Львівської облради Візняк має землю, будинок та іномарку

Юрій Візняк

У 2014 році перший номер у списку Радикальної партії Олега Ляшка до Львівської облради Юрій Візняк задекларував машину, житловий будинок та земельну ділянку.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Візняка – земельна ділянка площею 1505 кв. м та житловий будинок на 232,2 кв. м. Його сім’я задекларувала квартиру площею 49,2 кв. м.

Їздить Юрій Візняк на Chevrolet Captiva 2008 року випуску та має причіп до авто 1988 року випуску. Натомість члени його сім’ї володіють Subaru Impreza 2008 року випуску.

У минулому році Юрій Візняк задекларував 30 279 грн загального доходу, з них заробітна плата становила 24 267 грн, а дохід від викладацької діяльності – 6 012 грн. Члени його сім’ї заробили у 2014 році 222 087 грн.

Варто додати, що Юрій Візняк зараз є завідувачем кафедри Львівського університету «Бізнесу та Права» та заступником керівника Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка, яку він очолив у березні цього року. У 2006-2012 рр. він очолював Мостиську та Городоцьку РДА, а у 2012 році його призначили директором Державного комунального підприємства Львівської облради «Львівторф».

Вкладів у банках кандидат до облради немає, проте його фінансові зобов’язання: утримання майна на 10 680 грн та погашення позики у сумі 3 000 грн. Сім’я Візняка повинна сплатити 3 900 грн за утримання майна.

Згідно з виборчим списком Радикальної партії Олега Ляшка, Юрій Візняк є першим номером до Львівської обласної ради.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.