Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Ільків

ukrop.com.ua

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 10:18

Укропівець Ільків обходиться лише квартирою

Ігор Ільків

У 2014 році перший номер у списку партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп» до Львівської облради Ігор Ільків задекларував квартиру, проте обходиться без авто та рахунків у банках.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Із нерухомості у Ільківа – квартира площею 41 кв. м, а його сім’я обходиться без власного житла. Щодо транспортних засобів, то у Ігоря Ільківа, як і у членів його сім’ї, авто немає.

У минулому році Ігор Ільків задекларував 75 600 грн загального доходу, з них заробітна плата кандидата до обласної ради становила 48 000 грн, а інші види доходів, не зазначені у декларації – 27 600 грн. члени його сім’ї у 2014 році заробили 105 000 грн.

Рахунків у банку у Ільківа та членів його сім’ї, як і фінансових зобов’язань, немає.

Варто додати, що Ігор Ільків є командиром медичної роти Північного територіального управління Національної гвардії України військової частини 3001.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп», Ігор Ільків є першим номером до Львівської обласної ради.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, на посаду міського голови Львова Укроп висунув громадського активіста, голову виконкому громадського формування Варта-1, Ігоря Зінкевича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.