Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека Львів

Olx

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 14:53

У Львові розпродують старовинні меблі з аптеки

аптека Львів

Сторовинні меблі з аптеки продають за 40 тис грн. – користувачі соцмереж підозрюють у незаконності продажу антикваріату.

Оголошення про продаж меблів опубліковане на сайті OLX.

Автор написав у описі товару, що є багато стелажів, полиць, ящиків, прилавки, вітрини, рецептурний стіл. Матеріал – дерево, мармур, скло шліфоване, бронза. Продаються всі меблі, які підійдуть для аптеки або тематичного кафе.

Ціна меблів – 40 000 грн.

"Це меблі з аптеки "Під Фемідою" на розі Словацького-Дорошенка. Кажете історичний Львів не знищують?", – написав редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

Натомість шеф-редактор "Захід. нет" Олег Онисько стверджує, що це меблі старої львівської аптеки на Підзамче, яку цілком законно придбав львів'янин.

Нагадаємо, працівники 100-річної аптеки у Раві-Руській виступили проти закриття та незаконного вивезення майна з найстарішої аптеки міста, якій більше 100 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.