Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Горон

lviv-udar.com

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 15:22

Кандидат у депутати до Львівської облради Горон заробив менше 40 тис грн

Іван Горон

У 2014 році перший номер у списку політичної партії «Сила людей» до Львівської облради Іван Горон задекларував 39 023 грн загального доходу.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Іван Горон задекларував 39 023 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 1 435 грн. У своїй декларації Горон зазначив, що тимчасово не працює, а проживає у Новому Роздолі.

Горон має земельну ділянку площею 573 кв. м, квартирою на 35 кв. м та гаражем площею 17 кв. м. Його сім’я нерухомістю не володіє. Власного авто кандидат у облраду та члени його сім’ї, як і рахунків у банках, не мають.

А фінансові зобов’язання задекларовані лише у членів сім’ї Горона – це погашення позики у 2302 грн та процентів за нею – 278 грн.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Сила людей», Ігор Горон є першим номером до Львівської обласної ради, а також керівником Львівської обласної організації партії.

Кандидатом на пост міського голови Львова від політичної партії «Сила людей» вибрали викладача ЛНУ ім. І. Франка Оксану Жолнович.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.