Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ляшко олег

facebook

Прес-реліз,   Субота, 17 жовтня 2015, 17:36

Олег Ляшко у Львові поручився за Віктора Галасюка

ляшко олег

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час зустрічі з мешканцями Львова висловив підтримку та позитивно оцінив роботу свого заступника з економічних питань, голову парламентського комітету промислової політики та підприємництва, кандидата на посаду міського голови Львова Віктора Галасюка. 

Про це повідомила прес-служба ЛТО Радикальної партії Ляшка. 

Олег Ляшко зазначив, що Віктор Галасюк - потужний економіст, який має практичний успішний досвід менеджменту та бізнес-діяльності. "Багато хто вважає, що Андрій Іванович Садовий - безальтернативний кандидат, але ми дали чудову альтернативу, адже головне - вибір. 

«Нехай люди бачать і вибирають. Впевнений, що розумні львів’яни почують Віктора Галасюка», - зазначив Олег Ляшко. "Якщо Львів не захоче Галасюка, то це буде його великою помилкою. Але ми тоді зробимо його прем’єром", - додав лідер радикалів. Сам Віктор Галасюк під час спілкування з львів’янами представив їм свою візію розвитку Львова, що побудована на економічному зростанні, відродженні виробництва та розвиткові інтелектуального потенціалу міста.

 "Географічно та ментально Львів - центр Європи. Але за рівнем добробуту - далеко не так. Ми повинні знайти для Львова достойну нішу, щоб він був іншим, кращим, а не виживав та жебракував. Ми повинні чесно собі сказати, де зараз знаходимось, і рухатись вперед, до європейського добробуту, адже Львів має таку ж землю, таке ж повітря і таких же талановитих людей, як, до прикладу, Краків. І жити може відповідно", - сказав Віктор Галасюк. "У мене тут немає кумів, сватів, братів, тому я не призначатиму їх на посади, а призначатиму фахівців, які проходитимуть конкурс у громадськості", - додав кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.