Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

всі на вибори!

facebook

Неділя, 18 жовтня 2015, 12:19

До Львівської міськради проходять шість партій

всі на вибори!

До Львівської міськради проходять п'ять партій, а саме Самопоміч - 31,2%, Громадянська позиція - 11,6%, Солідарність - 10,5%, Народний контроль - 8,6% і ВО "Свобода" - 7,7% та ВО Батьківщина - 5,2%.

Такими є результати соціологічного опитування, проведеного українським фондом "Громадська думка" 9-17 жовтня у Львові.

Не втрачають шансів потрапити до міськради Українька галицька партія - 4,5%, Радикальна партія Ляшка - 3,8%,  УКРОП  - 3,6% і Наш край  - 2,1%.

За інші партії готові проголосувати - 2,7% львів'ян, не визначились - 8,5%.

Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старші. Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником. Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були – вік та стать.Помилка репрезентативності дослідження  становить +/- 2,3%.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий лідирує у рейтингу кандадтів на посаду Львова з результом 42,8% голосів, другим йде висуванець "Громадської позиції" Володимир Гірняк з результатом 12,9%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.