Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Мисик

Понеділок, 19 жовтня 2015, 11:07

Керівник львівського Народного контролю Мисик їздить на авто за 600 тис грн

Андрій Мисик

У 2014 році голова партії Громадський рух «Народний контроль», кандидат до Львівської облради Андрій Мисик їздив на Toyota Camry 2012 року випуску, яку він придбав за 600 000 грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Члени його сім’ї мають Reno 2006 року випуску.

У минулому році Андрій Мисик задекларував 401 640 грн загального доходу, з них заробітна плата кандидата становила 96 000 грн, дохід від підприємницької діяльності – 285 000 грн, дохід від передачі в оренду майна – 20 640 грн. Члени його сім’ї отримали у 2014 році дохід 36 000 грн.

Мисик володіє квартирою площею 79 кв. м та іншим нерухомим майном у Городку площею 905 кв. м. Сім’я кандидата нерухомості не має.

Рахунку у банку та фінансових зобов’язань у Мисика та членів його сім’ї немає.

Згідно з виборчим списком політичної партії Громадський рух «Народний контроль», Андрій Мисик є 30 номером у списку до Львівської обласної ради, а кандидатом у мери Львова партія висунула Дмитра Добродомова. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолить голова обласної організації «Народного контролю», керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

Львівська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.