Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиці Митрополита Андрея

Понеділок, 19 жовтня 2015, 12:29

На ремонт вул. Митрополита Андрея у Львові витратять понад мільйон гривень

ремонт вулиці Митрополита Андрея

У Галицькому районі завершують роботи на вул. Митрополита Андрея і Кривоноса, вартість яких – 1 млн 140 тис. грн. та 900 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької РА Микола Захарків ремонт вул. Митрополита Андрея і Кривоноса завершиться орієнтовно за місяць. Вартість робіт: 1 млн 140 тис. грн. та 900 тис грн.

Незабаром ремонт планують розпочати також на вул. Гнатюка, 24.

У Залізничному районі міста на вул. Ливарній нещодавно завершився капітальний ремонт дорожнього покриття, на стадії завершення – ремонт тротуару. Триває масштабний ремонт тротуару й на вул. Головатого, який, згідно з планом, мають завершити до 25 жовтня. Окрім цього, на вул. Каховській, 17 облаштують доріжку, розміром 30 кв. м.

За словами начальника відділу комунального господарства Залізничної РА Святослава Костяки, наступного тижня розпочнуть ремонт дорожнього покриття на вул. Роксоляни від вул. Калнишевського до вул. Суботівської, а на початку листопада – на вул. Вигоди №36, 58, 60 та 62.

Як зазначають у Франківській райадміністрації, на території цього району проводять ремонт дорожнього покриття та тротуарів міжквартального проїзду на вул. Симоненка, 13, завершити який планують у листопаді, натомість на вул. Єфремова – від вул. Київської до вул. Мельника – зараз укладають плитку. Також на перехресті вул. Володимира Великого та Кульпарківської і на вул. Героїв УПА, 78 проводять асфальтування тротуарів.

У Шевченківському районі облаштувують тротуари на вул. Мазепи, 11а, 13а, та на кінцевій зупинці громадського транспорту на вул. Хмельницького, 273, а також завершуються міжквартальні ремонтні роботи і на вул. Шевченка, 348.

У Сихівському районі триває ремонт дороги на вул. Стрийській, 87, який обіцяють закінчити через два тижні. Як повідомляє голова районної адміністрацї Ірина Маруняк, на вул. Кавалерідзе, 10, де зараз виконують ремонт внутрішнього двору, роботи завершать вже цими днями. Також орієнтовно на початку листопада обіцяють відкрити для проїзду просп. Червоної Калини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.