Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 19 жовтня 2015, 12:53

Львівські «Кажани» проти «Вінниці»: одна перемога і одна поразка

ВК «Барком-Кажани»

Львівський волейбольний клуб «Кажани» у першому турі національного чемпіонату Суперліги виборов чотири з шести можливих очок.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, команда Яна Суха поступилася ВК «Вінниця» у першому матчі з рахунком 2:3, але взяла переконливий реванш у повторній зустрічі – 3:0.

За словами тренерів «Барком-Кажани», у першому матчі проти «Вінниці» львівські волейболісти недооцінили суперника. Гравці «Вінниці» заставляли суперника помилятися на прийомі подачі, що і стало запорукою їхнього успіху у першому та третьому сетах. Також у цьому матчі «Кажани» мали проблеми з блоком: як і власним, так і суперника, а відтак програли у підсумку з рахунком 2:3.

Тренери львівської команди Ян Сух та Микола Борис, переглянувши відео першого поєдинку, проаналізували помилки своєї команди. Наступного дня прийом подачі у «Кажанів» був уже кращим, команда краще зіграла на блоці, а відповідно обіграла суперника у трьох сетах і здобула повноцінні три очки.

Повернувшись до Львова, «Барком-Кажани» розпочали підготовку до першого етапу Кубку України, що з 22 по 24 жовтня відбудеться у Львові.

Нагадаємо, ВК «Кажани» у Дніпропетровську двічі переміг місцевий клуб «Дніпро».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.