Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Най край

Понеділок, 19 жовтня 2015, 14:42

Соціологи: "Наш край" обігнав "Свободу"

Най край

До Львівської міської ради найвищий рейтинг у Самопомочі, Солідарності та Нашого Краю.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив засновник компанії "Active Group" Андрій Єременко, передає кореспондент Варіантів.

Якби вибори відбулись на два тижні раніше, то лідером на виборах міського голови Львова був би Андрій Садовий, за якого проголосувало б 38,6% від усіх опитаних, тобто 46,5% від тих, хто визначився з вибором.

На другому місці опинився б представник "Народного контролю"Дмитро Добродомов з результатом 9,0%.

Третю сходинку посів би Володимир Гірняк з "Громадянської позиції", за якого б проголосувало 8,7% опитаних містян. 

Четвертим став би Олег Баляш від партії "Наш край" отримав би 6,7% голосів респондентів, що дало би йому результат 8,1%.

У Львівську облраду пройшли би "Самопоміч" (30,7%), "Солідарність" (17,7%), "Громадянська позиція" (8,8%), "Батьківщина" (8,6%), "Наш Край" (7,8%), "Свобода" (7,3%), "РПОЛ" (6,5%), "Народний контроль" (3,9%), "УКРОП" (2,0%). Жодного відсотка не набрала "Аграрна партія України". 

Проте соціологи застерегли, що опитували респондентів лише у Львові, тому списки до Львівської обласної ради можуть бути іншими.

До Львівської міської ради також лідирує політична сила Андрія Садового (45,8%), далі йде Солідарність (9,6%), Наш Край (8,3%), Громадянська позиція (8,0%), Свобода (7,8%) та інші.

Політолог Юрій Шведа зазначив, що партія "Наш край" веде роботу на регіональному рівні, а не обіцяє речей, які були актуальними на парламентських виборах. Ймовірно через це у партії досить високий рейтинг.

Нагадаємо, перед виборами найбільше білбордів у Львові розмістив Ігор Васюник. Крім цього, Ігор Васюник, порівняно з вереснем, цього місяця наростив кількість своєї зовнішньої реклами на 35%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.