Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 20 жовтня 2015, 16:31

У Самбірському районі учасникам АТО виділили 302 земельні ділянки

учасники АТО

Найбільше земельних ділянок для учасників АТО виділили у Самбірському районі, а у Новому Роздолі та Трускавці – жодної.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, станом на 19 жовтня прийнято рішення про надання 1 998 земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво учасникам АТО.

Відтак, найбільше земельних ділянок для учасників АТО виділили у Самбірському районі – 302 та Яворівському районі – 120 наділів. У Пустомитівському та Кам’янка-Бузькому районах учасники АТО отримали по 101 ділянці. У Мостиському районі для бійців АТО знайшли 73 ділянки, Дрогобицькому – 63, Старосамбірському – 48, Стрийському – 47, Перемишлянському – 46, Городоцькому – 40, Сокальському – 37, Буському – 32.

На Радехівщині для учасників бойових дій виділили 17 наділів, на Бродівщині та Жидачівщині – по 16 ділянок. У Миколаївському районі бійцям АТО надали 13 земельних наділів, у Сколівському – 10, Турківському – 7, Золочівському –  4 та Жовківському – 2.

"Чимало земельних ділянок під індивідуальне будівництво отримали учасники АТО у містах Стрий – 287, Самбір – 281 та Дрогобич – 163. Непогані показники демонструє також Червоноград, де віднайшли 96 наділів для захисників України. У Бориславі учасники АТО отримали 66 ділянок, у Моршині – 10 наділів. Проте є міста, як не надали військовим жодної земельної ділянки: Новий Розділ та Трускавець", – заявив Володимир Лаврін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.