Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нова поліція Львова

Вівторок, 20 жовтня 2015, 16:54

Львівські батяри стріляли у спину нової поліції

нова поліція Львова

Сьогодні вночі екіпаж поліції прибув на виклик за адресою вулиця Шафарика, 2, після виходу з автомобіля, в поліцейських вистрелив невідомий.

Про це повідомила Патрульна поліція Львова у Facebook.

"О третій годині ночі 20 жовтня, екіпаж приїхав на виклик за адресою вулиця Шафарика, 2 – сімейна сварка. Коли патруль вийшов з машини і пішов у напрямку в під’їзду, в спину пролунав постріл.

Стріляли з пневматичного пістолета. Куля потрапила у лобове скло припаркованого автомобіля марки Таврія. Лише один метр, врятував поліцейського. Інспектор був у бронежилеті, однак, якщо б куля потрапила в голову, травми не уникнути. Патрульні змушені були оголити зброю і оглянути територію.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Огляд місця злочину ускладнили пошуки власника автомобіля – куля залишила невеликий отвір, тому до неї доступу не має. Стріляли з дев'ятиповерхового будинку", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.