Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

molbuk.ua

Субота, 7 липня 2012, 09:27

Українська опозиція розпочала акцію «Україна проти Януковича»

Голова ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявив. що опозиція розпочинає нову всеукраїнську акцію "Україна проти Януковича".

 

"Ми оголошує про початок всеукраїнської акції "Україна проти Януковича". Результатом цієї акції мають стати дострокові парламентські і президентські вибори", - сказав Яценюк, виступаючи на мітингу на майданчику перед Українським домом  у Києві 6 липня.

Яценюк наголосив, що якщо у президента України Віктора Януковича вистачить мужності, то він має піти у відставку. "Якщо ж він боїться це зробити, то ми ухвалимо новою демократичною більшістю закон про порядок імпічменту президенту", - наголосив політик.

Яценюк також заявив, що у разі, якщо влада і, в першу чергу, президент України, Віктор Янукович, "ще раз порушать Конституцію", то учасники протестної акції перемістяться до Межигір'я (резиденція В.Януковича під Києвом).

Під час мітингу було ухвалено резолюція, яка складалася з однієї фрази: "Ми починаємо акцію "Україна проти Януковича".

Джерело: Інтерфакс 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.