Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Головний корпус університету

Вівторок, 20 жовтня 2015, 17:37

ЛНУ імені Івана Франка шукає деканів

Головний корпус університету

У ВНЗ відкрито конкурс на заміщення посад близько двадцяти наукво-педагогічних працівників. 

На офіційному сайті ЛНУ ім. Франка оголошено про конкурс на заміщення посад деканів восьми факультетів:Економічного, Культури  і  мистецтв, Міжнародних  відносин, Педагогічної  освіти, Прикладної  математики  та  інформатики, Філологічного, Філософського, Юридичного.

Крім того адміністрація вишу шукає доцентів та професорів на посади науково-педагогічних працівників факультетів Філології, Електроніки, Іноземних мов, Прикладної математики та інформатики, Юридичного, Фізичного, Економічного.

З  умовами  проведення  конкурсу  та  вимогами  до  претендентів  можна  ознайомитися за посиланням або  у  кім. 118  Головного   корпусу   Університету, тел. 239-43-25.  

Заяви  та  необхідні  документи (про  освіту, науковий  ступінь, вчене  звання,  список  наукових  праць, винаходів, публікацій )  подавати  за  адресою :

м.Львів, вул. Університетська, 1, загальна  канцелярія (кім.118).

Подати документи на конкурс можна до 16 листопада включно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.