Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Корнат

Вівторок, 20 жовтня 2015, 18:02

Корнат рухається за рахунок дружини

Андрій Корнат

У 2014 році керівник львівської обласної організації Народного Руху України, кандидат у депутати до Львівської облради Андрій Корнат нічого не заробив.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

У минулому році у Андрія Корната не було доходу, а члени його сім’ї задекларували 40 925,71 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила – 4 877,34 грн, а 36 048,37 – інші види доходу.

Зазначимо, Корнат – заступник голови Львівської ОДА Олега Синютки, а також керівник фракції Народного Руху України у Львівській обласній раді.

Із нерухомості у Корната – квартира площею 107 кв. м, а їздить він на Volkswagen Jetta 1988 року випуску та Audi 6 1995 року випуску. Члени його сім’ї власного авто не мають.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Андрія Корната та його сім’ї немає.

Згідно з виборчим списком Народного Руху України, Андрій Корнат є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. А на виборах до Львівської міськради НРУ очолить Ігор Мартинюк.

У червні Андрій Корнат був призначений заступником голови Львівської ОДА Олега Синютки, а під час виборів до Верховної Ради балотувався у 124 окрузі Львова від Радикальної Партія Олега Ляшка.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, замість одного кандидата до Львівської міськради, поданого у списках НРУ, ЦВК зареєструвала іншого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.