Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

highways.lviv.ua

Середа, 21 жовтня 2015, 10:20

Дорогу Львів-Радехів ремонтуватимуть за майже 60 млн грн.

ремонт доріг

Міністерство фінансів перерахувало Львівщині ще 29 млн грн від перевиконання митних платежів, які підуть на ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, на ремонт проблемних доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське Львівщина отримала майже 60 млн грн.

"Це вже друга сума, котру отримала область від перевиконання митних платежів. Ці кошти будуть перераховані підрядникам, які виконують ремонтні роботи на дорозі Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське", – зазначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Виконавцями робіт є ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" (Львів-Радехів-Луцьк) та ТОВ "Автомагістраль-Південь" (Сколе-Славське).

Очікується також, що у жовтні планові показники на Львівській митниці вдасться перевиконати на понад 100 млн грн. Відтак, Львівщина зможе отримати ще близько 60 млн на ремонт доріг.

Нагадаємо, що перший транш у розмірі 29 млн грн надійшов ще 17 жовтня. Траса Львів-Радехів-Луцьк – у трійці найгірших доріг країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.