Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

slovoidilo.ua

Вівторок, 20 жовтня 2015, 17:01

Кандидат у мери Львова Галасюк запрошує конкурентів на дебати

Віктор Галасюк

Львівський міський та обласний осередки Радикальної партії Олега Ляшка запрошують кандидатів у депутати від усіх політичних сил на публічні дебати з ключових питань розвитку Львова та Львівщини.

Про це йдеться на сторінці Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка у Фейсбуці.

Зазначимо, відкриті дебати пропонується провести у п’ятницю.

«Вважаю, що громада має обирати ідеї та шляхи розвитку, а не обличчя на рекламних щитах. Містяни мають знати хто яку модель розвитку міста пропонує. Радикальна партія виступає за повну відкритість та конкуренцію ідей та інтелекту, а не рекламних бюджетів партій. Вважаю, що такими демократичними дебатами кандидатів у місцеві ради ми повинні показати приклад всім містам України», – зазначив кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка, народний депутат України Віктор Галасюк.

«Я думаю, що дебати повинні відбутися з ключових питань розвитку Львова та Львівщини – це розвиток економіки, екологія, транспорт, ЖКГ, освіта, спорт, дозвілля, соціальний захист та охорона здоров’я, культура та духовність тощо», – пояснив Віктор Галасюк.

Радикальна партія Олега Ляшка у Львові закликає усі політичні сили, хто готовий взяти участь у дебатах, зголоситися сьогодні до 22:00 год. за номером телефону – 098 688 58 56 та писати на сторінку у Фейсбук – Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Нагадаємо, 19 жовтня відбулися депати кандидатів на посаду міського голови Львова, на яких був присутній і віктор Галасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.