Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

РПУ

Прес-реліз,   Середа, 21 жовтня 2015, 14:53

Ми хочемо продовжити мораторій на перевірку бізнесу ще на 8 місяців, – Галасюк

Віктор Галасюк

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка зареєструвала у парламенті законопроект про продовження мораторію на перевірку бізнесу ще на 8 місяців.

Ми хочемо продовжити мораторій на перевірку бізнесу ще на 8 місяців, – Віктор Галасюк

«Документом пропонується створити єдину базу дозволів на проведення перевірок за зверненням фізичних осіб, що унеможливить вибірковий тиск на бізнес. З одного боку, законопроект дає можливість малому бізнесу дихати вільно у цей час, розвиватись, не мати на собі адміністративного і корупційного тиску. З іншого боку, він дає можливість Кабінету міністрів скористатись цим часом, щоб провести радикальне перевантаження регуляторної системи, контролюючих органів в Україні», – зазначив голова парламентського комітету з питань промислової політики та підприємництва, кандидат на посаду міського голови Львова Віктор Галасюк.

Він наголосив, що навіть позапланові перевірки не можуть проводитись тільки за погодженням Кабінету міністрів чи Державної регуляторної служби – вони повинні бути оприлюднені на веб-сайті органу, що проводить перевірку.

«Якщо вас, як підприємця, хочуть перевірити, а перевірки немає в єдиній базі на веб-сайті, то ви можете не пускати до себе перевіряючих. Цей мораторій стосується понад 40 контролюючих органів, є окремі вимушені виключення – Національний банк України, Антимонопольний комітет, але все одно цей закон знімає з бізнесу чотири п’ятих того тиску, що зараз існує», – зазначив Віктор Галасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.