Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний міні-цех

mvs.gov.ua

Середа, 21 жовтня 2015, 15:54

У Львові викрили підпільний міні-цех з виготовлення алкоголю

підпільний міні-цех

Львів'янин виготовляв та продавав алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Відтак, як встановили правоохоронці, львівянин організував у власному будинку та у гаражі міні-цех, у якому виготовляв контрафактну горілку, розливав її у пляшки, наклеював етикетки та марки акцизного збору та продавав.

Зловмисник розвозив свою «продукцію» власним автомобілем БМВ.

Під час санкціонованих обшуків правоохлронці виявили та вилучили 220 літрів спирту у пластиковій каністрі, 30 літрів готової до розливу спиртовмісної рідини, понад 150 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з етикетками відомих виробників горілки та з підробленими марками акцизного збору, а також станок для фасування, корки, лійки, картонні коробки, шланги різної довжини та інше обладнання, яке використовувалось для розливу та упакування прдукції.

За підрахунками, у роздрібну торгівельну мережу Львова мало надійти 1310 пляшок цієї фальсифікованої алкогольної продукції.

Наразі зразки вилученої горілки направлено на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.