Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр надання адміністративних послуг

Середа, 21 жовтня 2015, 15:50

У Львові відкрили ще один ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг

Сьогодні у Львові на вулиці Костя Левицького, 67 відкрили новий Центр надання адміністративних послуг для мешканців Личаківського та Галицького районів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

«Наступним кроком буде відкриття центру для Шевченківського та Залізничного району. А в наступному році буде відкрито центр для Франківського району», – зазначив під час відкриття міський голова Львова Андрій Садовий.

Більшість послуг мешканці Личаківського та Галицького району можуть отримати в новому центрі. Він розташований на вулиці К. Левицького,67. 

Від сьогодні там представлені такі послуги :

– Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки про досягненні 25- та 45- річного віку, реєстрація та знаття з реєстрації місця проживання громадян);

– Львівської міської ради та її структурних підрозділів;

– Держземагенства у м. Львові Львівської області;

– Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);

– Держгампромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів тощо);

– Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації).

Раніше центр знаходився у приміщенні районної адміністрації та пл. Ринок, 1, але й після відкриття ЦНАПу на вул. К. Левицького можна звертатися у районні адміністрації та у Львівську міську раду.

Всі центри є уніфіковані, і в кожному центрі мешканець може отримати максимум інформації. Подати всю документацію чи в районну адміністрацію чи до служб міських, комунальних, державних. Будь-які питання землекористування, питання майна, власності та питання житлово-комунальної сфери.

Міський голова зазначив, що вони хочуть не тільки надавати послуги для видання паспорта громадянина України , а навіть для надання послуг видачі закордонних паспортів тому , що умови є на порядок кращі чим у міграційній службі. Крім цього міський голова зазначив, що в перспективі розглядають можливість видавати у центрах водійських прав.

ЦНАП поділений на 4 зали: рецепція (інформаційна довідка), зала очікування та написання заяв, дитячий куточок; операційна зала.

Графік роботи всіх центрів є однаковий , у понеділок –вівторок з 09:00 до 18:00 години, середа – четвер з 09:00 до 20:00 години, у п’ятницю з 09:00 – 17:00 години та у суботу з 09:00 – 16:00 години. Центри працюють без обідньої перерви. Після подання документів , адміністратор центру проінформує про готовність результату в телефонному режимі або в смс-режимі.

автор: Карина Москаленко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.