Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

субсидії

eveningkiev.com

Четвер, 22 жовтня 2015, 09:46

Субсидія для користувачів індивідуального опалення складатиме від 400 до 3200 грн

субсидії

Розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками становитиме у середньому 1850 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Наразі органи соціального захисту населення області розпочали перерахунок всіх призначених житлових субсидій на опалювальний період.

"Максимальний розмір субсидій для домогосподарств, які користуються індивідуальним опаленням, в осінньо-зимовий період за попередніми розрахунками становитиме 3 200 гривень, мінімальний – 400 гривень, середній розмір – 1850 гривень", – повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

За його словами, середній розмір призначеної субсидії в неопалювальний період становив 174 гривні, середньомісячний дохід на особу в домогосподарствах, яким було призначено субсидію, становив 1 208 гривень.

Зазначимо, станом на 21 жовтня, житлову субсидію на Львівщині одержують понад 232 тисячі сімей. Упродовж тижня кількість одержувачів субсидій зросте до 240 тисяч.

"Усі структури соціального захисту населення Львівщини, зважаючи на підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, готові надати можливість отримати допомогу на їх оплату всім, хто цього потребує. Тому ми закликаємо усіх, хто ще не звернувся до соціального захисту за субсидіями, зробити це щонайшвидше", – наголосив Мартиняк.

Нагадаємо, упродовж січня-липня цього року середній розмір субсидії, призначеної у липні 2015 року, порівняно із липнем минулого року, збільшився у 1,8 раза і становив 205,4 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.