Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Вакарчук

Прес-реліз,   Четвер, 22 жовтня 2015, 10:53

Іван Вакарчук закликав голосувати за Васюника

Іван Вакарчук

Відомі громадські діячі Львова закликали мешканців міста підтримати кандидатуру Ігора Васюника на посаду міського голови Львова.

Це звернення Варіанти подають у повному обсязі.

"Звернення до львів'ян з нагоди виборів 25 жовтня!

Шановні мешканці княжого міста Лева! Менш ніж за тиждень – 25 жовтня – усі ми прийдемо на виборчі дільниці, щоб обрати місцеву владу.

Отож, знову вибори, і як наслідок – можливе розчарування. На жаль, ми не раз піддавалися на солодкі обіцянки кандидатів без досвіду державотворення, управління чи майстерних маніпуляторів, які "зачаровують" своїми спокусливими обіцянками з екранів телевізорів.

Ви обиратимете міського голову Львова – і не маєте права помилитися.

Зокрема, останні події, які зганьбили наше місто скандалом навколо реконструкції Святоюрської площі й спорудження пам'ятника великому Митрополиту Андрею Шептицькому, спровокували конфлікт між львів’янами та Церквою, виразно свідчать: містом не можуть далі керувати особи, для яких державницька і патріотична позиція маловажні.

Львів не повинен перетворюватися на суперечливий осередок, де важливий торг і приречені економіка та культура.

Закликаємо підтримати кандидата на посаду міського голови Львова Ігоря Васюника. Ми підтримуємо його кандидатуру, бо:

– підтримуємо його реалістичну покрокову програму, яка націлена на те, щоб повернути Львову статус духовного та культурного центру України, відновити промислово-виробничий потенціал нашого міста, створити вкрай необхідні нові робочі місця;

– він – єдиний з кандидатів, який веде свою виборчу кампанію не популістськими обіцянками, а пропонує серйозний аналіз проблем міста та вказує на шляхи їх вирішення в інтересах львів’ян;

– за час перебування у стінах парламенту він жодного разу не схибив, усі принципові голосування пройшов з честю, показав себе як справжній патріот;

– він сумлінно обстоював реалістичні заходи для належного облаштування Святоюрського комплексу, відновлення його історичної площі, встановлення гідного пам'ятника Великому Митрополиту;

Закликаємо львів’ян підтримати Ігоря Васюника, проголосувавши за його кандидатура на посаду мера Львова".

Звернення підписали: Герой України, заслужений діяч науки, професор Іван Вакарчук; голова Громадської Ради "Святий Юр" Валерій Калинюк; громадська діячка Марія Гель; Лауреат Шевченківської премії, художник Любомир Медвідь; Лауреат Шевченківської премії, поет, дисидент Ігор Калинець; Заслужений діяч мистецтв України, художник Мирослав Откович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.