Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Білоус

Четвер, 22 жовтня 2015, 11:13

Помічник Добродомова Білоус отримав дарунків на 500 тис грн

Андрій Білоус

У 2014 році перший номер у списку від партії Громадський рух «Народний контроль» до Львівської облради Андрій Білоус обходився без зарплати, проте отримав дарунки на 500 тис грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

У минулому році увесь дохід Андрія Білоуса склали подарунки, а члени його сім’ї отримали у 2014 році 20 748 грн матеріальної допомоги.

Андрій Білоус є помічником-консультантом народного депутата України Дмитра Добродомова.

Білоус володіє квартирою площею 236 кв. м та ½ часткою гаража на 80 кв. м, а його сім’я має ½ частку квартири на 81 кв. м.

Їздить помічник нардепа на Fiat Panda 2004 року випуску та Mitsubishi Pajero 2007 року випуску. Члени його сім’ї задекларували Nissan Micra 2007 року випуску.

Рахунків у банку у Білоуса та членів його сім’ї немає, а з фінансових зобов’язань – погашення позики на 216 000 грн та процентів за позикою – 34 000 грн.

Згідно з виборчим списком політичної партії Громадський рух «Народний контроль», АндрійБілоус є першим номером у списку до Львівської обласної ради, кандидатом у мери Львова партія висунула народного депутата Дмитра Добродомова.

А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолить голова обласної організації «Народного контролю», керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

Львівська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.