Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Народний Рух

nrusumy.ucoz.ua

Четвер, 22 жовтня 2015, 18:05

В Народному русі круто наплутали в списках кандидатів до міської та обласної рад

Народний Рух

Рухівці внесли до Центральної виборчої комісії дані осіб, яких не затверджували на міській і обласній конференціях

В розпорядження Варіантів потрапили відскановані версії списків кандидатів Народного руху до Львівської міської та обласної рад, затверджених рішеннями міської і обласної конференцій, а також Політрадою партії. 

Порівнявши їх зі списками, оприлюдненими ЦВК, було виявлено цілий ряд невідповідностей.  

Так, в списку НРУ до Львівської міської рали  Добушовська Уляна та Уський Андрій зареєстровані в 16 і 13 округах, на сайті ЦВК - навпаки.

По 29 округу НРУ висував Федунь Наталію, однак на сайті Центрвиборчкому оприлюднено кандидатуру Сергія Цапа. Та ж Наталія Федунь внесена кандидатом від тридцятого округу замість Середюк Валентини. Зараз вона зареєстрована кандидатом від округу №36, де планувала балотуватись Кроляк Богдана.

Також округами поміняли Мацьків Зеновія та Чепурний Сергій - сороковий та сорок перший округи відповідно.

В списку до Львівської облради помінялись округами Юрій Чижмар та Світлана Мусій - сімдесятий та сімдесят другий округи.

У вісімдесят першому, вісімдесят другому округах конференція не зареєструвала кандидатів, та на сайті ЦВК вони закріплені за Павлом Кривоноговим та Віталієм Лесиком.

На округах №33, 40, 41, 44, 78 ЦВК не закріпила кандидатів від НРУ, та за рішенням крайової організації звідти мали б балотуватись Світлана Юськів, Віра Жигало, Володимир Андрешків, Тарас Чепіль, Іван Круц. В списку ЦВК кандидатів, що зняли свої кандидутри, перераховані рухівці не зазначені.

В коментарі Варіантам Голова Народного руху Василь Куйбіда пояснив:
"Я не був присутнім ні на міській, ні на обласній конференціях.  Після того, як вони відбулись, усі списки були передані до Києва політраді Народного руху, яка їх затвердила і оприлюднені на нашому офіційному сайті. Після цього ми, тобто Політрада, не вносили жодної зміни в списки".

Нагадаємо, що раніше Варіанти оприлюднили позицію керівника фракції Народного Руху України у Львівській обласній раді Андрія Корната щодо кадрових змін в списках до Львівської міськради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.