Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Барнацький

stebnyk.com

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 11:37

Барнацький живе на 800 метрах та їздить на трьох ВАЗах

Павло Барнацький

У 2014 році член Радикальної партії Олега Ляшка, кандидат у депутати до Львівської облради Павло Барнацький задекларував житловий будинок на 800 кв. м та три ВАЗи.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Барнацького – земельна ділянка площею 2 000 кв. м, житловий будинок на 800 кв. м та квартира площею 29 кв. м. Його сім’я задекларувала земельну ділянку площею 853 кв. м, житловий будинок на 100,4 кв. м та іншу нерухомість – 99,6 кв. м.

Їздить радикал на трьох ВАЗах 2005 року випуску. Натомість члени його сім’ї володіють Toyota Prado 2008 року випуску.

У минулому році Павло Барнацький, голова Вільної профспілки солідарних Трудівників Верховної Ради України, задекларував 198 983 грн загального доходу, з них заробітна плата становила 156 983 грн, матеріальна допомога – 17 259 грн, а інші види доходів, не вказані у декларації – 42 000 грн. Члени його сім’ї заробили у 2014 році 42 000 грн.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Барнацького та членів його сім’ї немає.

Варто додати, що Барнацький у 2012 році був членом Партії захисників Вітчизни, наразі проживає в Києві.

Вкладів у банках кандидат до облради не має, проте його фінансові зобов’язання: утримання майна на 10 680 грн та погашення позики у сумі 3 000 грн.

Згідно з виборчим списком Радикальної партії Олега Ляшка, Павло Барнацький є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради.

Першим номером у списку партії до Львівської облради став завідувач кафедри Львівського університету «Бізнесу та Права» та заступник керівника Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Візняк, а до міськради – Володимир Марусяк.

А ось кандидатом на мери Львова радикали висунули нардепа Віктора Галасюка.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, а Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.