Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Ковтун

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 12:57

Кандидат до ЛОР від Сили людей Ковтун тримає у банку 720 тис грн

Віталій Ковтун

У 2014 році перший номер у списку політичної партії «Сила людей» до Львівської міськради Віталій Ковтун на рахунку у банку має 720 000 грн, а до статутного фонду підприємства вніс 2 100 грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Натомість його сім’я до статутного фонду підприємства поклала 1 000 грн. Фінансові зобов’язання є лише у членів сім’ї Ковтуна – утримання майна на 1 000 грн.

У минулому році Віталій Ковтун, член «Сили людей» та приватний підприємець, задекларував 100 800 грн загального доходу, який становили проценти та дивіденди. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 9 000 грн від передачу в оренду майна.

Ковтун не має нерухомості, а члени його сім’ї задекларували квартиру площею 44 кв. м.

Їздить підприємець на Suzuki Grand Vitara 2006 року випуску, а його міс’я обходиться без власного авто.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Сила людей», Віталій Ковтун є першим номером до Львівської міської ради. До облради йде керівник Львівської обласної організації партії Іван Горон, загальний дохід якого становить 39 023 грн.

Кандидатом на пост міського голови Львова від політичної партії «Сила людей» вибрали викладача ЛНУ ім. І. Франка Оксану Жолнович.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, а Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.