Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 17:01

Учасники АТО з Львівщини отримали майже дві тисячі земельних ділянок

АТО

На Львівщині учасникам АТО виділили у власність 1888 земельних ділянок загальною площею 264 гектари.

Про це повідомила прес-служба  Головного  управління Держгеокадастру у Львівській області.

Відтак, за рішенням землевпорядної служби для бійців АТО відвели 1539 земельних ділянок площею 182  гектари. Землі розташовані поза межами населених пунктів.

Учасники АТО планують використати землі переважно для ведення садівництва – 1499 ділянок, а також для особистого селянського господарства – 33 ділянки та індивідуального дачного будівництва – 7 земельних ділянок.

Ще 349 земель в межах населених пунктів бійці АТО отримали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі використають переважно для будівництва житлових будинків та господарських споруд.

Зазначимо, з початку запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 3182 дозволи на розробку документації із землеустрою. Загальна площа земель, які отримають військові становить 630 гектарів.

Наразі триває процес оформлення ділянок у власність.

Нагадаємо, місцеві бюджети цього року отримають від сільськогосподарських товаровиробників Львівської області більше 193 млн грн. плати за користування землею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.