Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Семчишин

facebook.com

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 17:50

Семчишин з УРП живе на зарплату

Роман Семчишин

У 2014 році перший номер від Української республіканської партії до Львівської міськради Роман Семчишин отримав 45 тис грн заробітної плати.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Роман Семчишин, голова крайової організації Української республіканської партії в Києві, задекларував 45 410 грн загального доходу, який становила заробітна плата. Члени його сім’ї заробили у 2014 році 75 060 грн, 24 000 грн з цієї суми становив дохід від підприємницької діяльності.

Із нерухомості у Семчишина – ¼ частка квартири площею 64,4 кв. м, а його сім’я майном не володіє.Власного авто у керівника київської УРП та членів його сім’ї, а також рахунків у банках, немає. Натомість його сім’я тримає у банку 5 000 грн та повинна сплатити 4 000 грн за утримання майна.

Фінансові зобов’язання Семчишина – утримання майна на 12 000 грн.

Згідно з виборчим списком УРП Роман Семчишин є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради та першим у списку до Львівської міськради. Список до облради очолює Ростислав Новоженець.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, а Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.