Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

novostimira.com.ua

Понеділок, 9 липня 2012, 09:53

Податківці підозрюють керівництво інтернет-магазину Rozetka.ua в торгівлі контрабандою

Державна податкова служба може звинуватикерівництво інтернет-магазину Rozetka.ua в торгівлі контрабандою.

У п'ятницю прес-служба Державної податкової служби (ДПС) повідомила, що у ході перевірки було виявлено склад контрабандної комп'ютерної, побутової техніки і господарських товарів на загальну суму близько 50 млн грн.

"Ні власників товару, ні документів про його походження на складі не виявлено", - йдеться в повідомленні.

У податковій відзначають, що проводячи обшуки за адресою вул. Фрунзе, 82, неподалік від виставкового залу магазину "Розетка" (по вул. Фрунзе, 40), розраховували знайти склад компанії "Розетка.Уа". Але з'ясувалося, що вона вже не знімає це приміщення, а орендарем складу є компанія "Соціальна допомога". 

Керівництво Інтернет-магазину Rozetka.ua переконує, що не має відношення до імпортних операцій.

Нагадаємо, інтернет-магазин минулого тижня припинив доставку електротоварів додому. Після здійснених 27 червня обшуків, приміщення було опломбовано. 19 квітня поточного року в трьох офісних і трьох складських приміщеннях Rozetka.ua проводився обшук.

За матеріалами працівників податкової міліції на підставі акта перевірки порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 КК України відносно директора ТОВ "Rozetka.UA", яке здійснює діяльність у сфері інтернет-торгівлі. Своєю чергою, керівництво ТОВ «Rozetka.ua» (Київ) в судовому порядку оскаржив звинувачення податкової міліції в ухиленні від сплати податків на суму понад 7 млн. грн.

джерело: rbc.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.