Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Викрадений Mercedes-Benz

facebook.com/lvivpolice

Неділя, 25 жовтня 2015, 13:00

Поліція Львова знайшла вкрадену машину активіста Крим_SOS

Викрадений Mercedes-Benz

Патруль затримав підлітків які розпивали алкоголь, після чого вони зізнались про скоєний злочин.

Як повідомляє Патрульна поліція Львова, кілька годин тому надійшло звернення від перехожих з вулиці Мазепи, що діти споживають алкоголь. П'ятеро підлітків (серед яких троє виявилось неповнолітніми) зреагували на зауваження і вилили увесь алкоголь, однак поводилися перелякано, тому вирішили доставити усіх до райвідділу. Один з неповнолітніх втік.

Уже в райвідділі з‘ясувалося, що діти викрали вночі автомобіль марки Mercedes-Benz з під будинку на вулиці Мазепи. Однак далеко вони не змогли втекти і застрягли біля лісосмуги на вулиці Пилипа Орлика, там і залишили авто. Патрульні одразу вирушили на місце, де був виявлений автомобіль з розбитими вікнами. За номерами з‘ясували власника, який передав знайомому авто у користування.

Чоловік, коли до нього зателефонували з поліції, ще не знав, про викрадення. Ним виявився активіст Крим_SOS Енвер Бекіров. Йому авто надав небайдужий львів‘янин для волонтерської діяльності, якою більше року займається активіст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.