Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Яворський

Понеділок, 26 жовтня 2015, 16:51

У Бориславі перемагає самопомічний Яворський

Ігор Яворський

За попередніми підрахунками, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський.

Як повідомляє міський портал Дрогобича, за підрахунками 12 виборчих дільниць у Бориславі перемогу здобув Ігор Яворський, якого підтримала партія "Об'єднання "Самопоміч".

Загалом, у Бориславі не мера висунули свої кандидатури девять претендентів, а з політичних партій у місті лідирують  "Об'єднання "Самопоміч" та ВО "Свобода".

Явка виборців у Бориславі була однією із найнижчих у області – 45,5%.

Зазначимо, на Львівщині найбільше кандидатів у мери зареєстрували у Дрогобичі, найменше – у Ходорові.

Нагадаємо, у Львівській області проголосувало близько 56% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також за попередніми підрахунками, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

На виборах у Золочеві перемогу здобув чинний мер міста Ігор Гриньків, мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, а мером Дрогобича став Тарас Кучма з "Народного контролю".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.