Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори у Стрию

Понеділок, 26 жовтня 2015, 18:09

У Стрийській райраді розквітнуть Укроп та Народний Рух

вибори у Стрию

За попередніми даними до Стрийської районної ради 5% бар'єр долають сім політичних партій, а до міськради – п'ять.

Про це повідомила прес-служба Стрийської РДА.

Відтак, до райради проходять ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", Народний Рух України, ВО "Свобода", Укроп.

До міської ради 5% бар'єр долають партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Свобода", "Об'єднання "Самопоміч", Громадянська позиція та Народний Контроль.

Загалом, у Стрийському районі на виборах до місцевих рад проголосувало 33 338 осіб, що становить 70,6% виборців, а у Стрию – 20 062 виборців (45%). 

Нагадаємо, за попередніми підрахунками у Стрию на посаду мера лідирує чинний міський голова Роман Шрамов’ят. Окрім нього три самовисуванці та два представники від Блоку Петра Порошенка та "Об'єднання "Самопоміч".

За даними Комінету виборців України, у Львівській області проголосували 56,11% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%.

Також за попередніми підрахунками, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

На виборах у Золочеві перемогу здобув чинний мер міста Ігор Гриньків, мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, а мером Дрогобича став Тарас Кучма з "Народного контролю".

У Трускавці перемагає висуванець від "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Кульчинський, а у Бориславі – в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.