Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Солідарність

Понеділок, 26 жовтня 2015, 18:16

У 14 обласних центрах перемогла Солідарність Порошенка

Солідарність

Блок Петра Порошенка "Солідарність" заявив про перемогу в 14 обласних центрах України та Києві.

Про це повідомляє Українська правда.

Як наголосив керівник виборчого штабу партії, перший заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко, перше місце партія зайняла у Львівській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Житомирській, Рівненській, Херсонській, Тернопільській, Вінницькій, Черкаській, Чернівецькій, Кіровоградській, Чернігівській та Київській областях.

Друге місце "Солідарність" посіла в Одеській, Закарпатській, Запорізькій, Миколаївській та Хмельницькій областях. Окрім цього, партія буде представлена у всіх радах Донецької області.

Також у другому турі на посаду міського голови братимуть участь кандидати від БПП у Вінниці, Луцьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Києві, Полтаві, Чернігові.

Нагадаємо, станом на 26 жовтня до Львівської обласної ради проходять вісім партій: опрацьовано 93% виборчих бюлетенів. Лідирує Блок Петра Порошенка "Солідарність" з 21,03% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.