Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 27 жовтня 2015, 09:13

Самопоміч впала на коліна перед однотуровим Садовим

Андрій Садовий

"Самопоміч" оприлюднила дані паралельного підрахунку голосів за протоколами з мокрими печатками на виборах у Львові.

Про це повідомила прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

Відтак, за підрахунками партії, в 93,16% опрацьованих протоколах на виборах мера Львова перемагає Андрій Садовий з результатом 50,88%, а Руслан Кошулинський від ВО "Свобода" набирає 12,62%.

Наступні позиції здобули Володимир Гірняк (Громадянська позиція) – 11,37%, Дмитро Добродомов (Народний контроль) – 11%, Оксана Юринець (БПП "Солідарність") – 4,49%, Ігор Зінкевич (Укроп) – 3,44%, Ігор Васюник (самовисуванець) – 3,27%.

До Львівської міської ради проходять наступні партії: "Об’єднання "Самопоміч" – 31,92%, БПП "Солідарність" – 12,59%, ВО "Свобода" – 9,96%, Громадянська позиція – 9,35%, Народний контроль – 7,59%, Укроп – 5,86%,
Українська галицька партія – 5,77%.

Нагадаємо, за даними екзит-пола, діючий мер Львова Андрій Садовий у першому турі виборів набрав близько 49% голосів виборців, другий результат у свободівця Руслана Кошулинського – 14%.

За результатами екзит-пола, які були оголошені в передачі Савіка Шустера щойно, до Львівської міськради проходить п'ять партій: Самопоміч, Солідарність, Свобода, Громадянська позиція і Народний контроль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.