Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 27 жовтня 2015, 10:53

На Львівщині найвищі ціни на молоко

продукти харчування

На Львівщині найнижчі ціни в країні на картоплю та свинину, а найвищі – на молоко.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними моніторингу цін, на споживчому ринку Львівської області станом на 26 жовтня, порівняно з іншими регіонами України, вищими за середні по Україні були ціни на 8 із 25 товарів.

Зокрема, вищими за середні по Україні є ціни на борошно пшеничне вищого гатунку та молоко жирністю 2,5% (25 місце), ковбасу варену І гатунку (24 місце), олію соняшникову (23 місце), рис та цибулю (17 місце), бензин марки А-95 та дизпальне (23 місце).

Нижчими за середні по Україні є ціни на 17 товарів, а саме: на свинину та картоплю (1 місце – найнижча ціна в Україні), сметану та цукор (2 місце), птицю (тушки курячі) та сало (3 місце), крупу гречану, сир м’який жирністю 9% та буряк (4 місце), капусту (6 місце), яйце куряче (6-7 місце), масло вершкове жирністю 72-73% (7 місце), хліб з борошна 1 гатунку (9 місце), хліб житній, житньо-пшеничний (10 місце), моркву (11 місце), макаронні вироби (15 місце), яловичину (16 місце).

Нагадаємо, на початку липня Львівщина лідирувала серед областей України за найнижчими цінами лише на крупу гречану та масло вершкове, а у серпні до списку найдешевших продуктів увійшли картопля та буряк.

Наприкінці вересня найдешевшою в області була сметана, а найдорожчим – на рис.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.