Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://ukraine2012.gov.ua

Понеділок, 9 липня 2012, 13:06

Євро-2012 відкрило Україну туристам у всьому світі – CNN про результати чемпіонату

Один з найвідоміших американських каналів у циклі передач про Україну «Eye on Ukraine», повідомив про те, що Євро-2012 допоможе Україні на 100% розкрити свій туристичний потенціал.

За інформацією телеканалу, у нас є всі необхідні умови для туризму – багата історія, чарівна природа, місця для відпочинку найвищого комфорту. І саме футбольний чемпіонат Євро-2012 зміг відкрити все це світу.

«Україна здивувала гостей чемпіонату Європи. Турнір змінив імідж України у всьому світі та, безумовно, вже зробив країну цікавою для туристів», – зазначив журналіст CNN Макс Фостер.

Він відзначив, що одним з найпривабливіших місць України для туристів є столиця Київ. «Ви можете приїхати до Києва та переконатися, що це – надзвичайно зелене місто зі старовинними соборами», – підкреслив він.

На думку журналістів CNN, серед інших основних туристичних напрямків нашої країни – Ялта, Севастополь, Одеса, Балаклава та Карпати.

Нагадаємо, в Україні, з 9 червня по 1 липня тривав чемпіонат Європи з футболу «Євро-2012».

джерело: ukraine2012.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.