Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

телебачення

au.pfinance.yahoo.com

Середа, 28 жовтня 2015, 11:15

В Україні заборонили показ двох російських серіалів та сімох фільмів

телебачення

Держкіно відмовило в державній реєстрації двом російським серіалам, а також анулювало прокатні посвідчення кільком фільмам, серед яких – "Бригада".

Про це повідомляє Українська правда.

27 жовтня Державне агентство з питань кіно на підставі рішення експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів протягом вересня-жовтня 2015 року відмовило в державній реєстрації серіалам: "Синдром дракона", реж. Хомерікі М., 2012р., "Тільки ти",реж.А.Семенова, 2011 р.

Окрім цього, Держкіно анулювало державну реєстрацію і скасувало прокатні посвідчення фільмам: "Вулиці розбитих ліхтарів" – 5, реж. О.Ігудін, К.Капиця, В.Татарський, 2003р., "Ми із майбутнього", реж. Малюков А., 2008 р., "Історія льотчика", реж. А.Каплун, О.Ніколаєва, 2009 р., "Бригада", реж. О.Сидоров, р.в. 2002, "Полювання на піранью (Піраньї)", реж. А.Кавун, 2006 р., "Конвой PQ-17", реж. Котт О., 2004 р., "Станиця", реж. Шевельков В., 2013р.

"Ця робота, яка триває вже другий рік, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди, ідеології на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- та телеконтенту належної якості та змісту", – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Нагадаємо, Держкіно заборонило до показу 162 фільми і телесеріали, які були вироблені в Росії з 1 січня 2014 року. Окрім цього під заборону потрапили фільм "Червоний лотос" та телесеріали "Каменська 1", "Загін", "Спецкор відділу розслідувань", "Каменська 5" та "Каменська 6", тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.