Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори у Жидачеві

ukrain.travel

Середа, 28 жовтня 2015, 14:15

У Жидачеві на виборах переміг Левко

вибори у Жидачеві

За попередніми підрахунками, на виборах міського голови Жидачева переміг чинний мер Володимир Левко.

Про це повідомляє Жидачівська міська рада.

Відтак, за самовисуванця Володимира Левка проголосувало 3379 виборців, що становить 84,4% від загальної кількості виборців, що прийняли участь у голосуванні.

Його конкурентом був головний лісничий Буського ДЛГП "Галсільліс" Петро Михайлишин від ВО "Батьківщина", який набрав 623 голосів (15,6%).

Явка виборців у Жидачівському районі становила 61,44%.

Зазначимо, за попередніми підрахунками, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

Мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, мером Дрогобича став Тарас Кучма з Народного контролю, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський.

У Миколаєві лідирує Андрій Щебель з Народного Руху України, а у Турці – Геннадій Когут від "Волі", Самборі перемагає викладач Самбірського технікуму економіки та інформатики Юрій Гамар, який балатувався на мера від політичної партії "Воля". 

У Буську переміг чинний мер Ростислав Сліпець, а у Городку – самовисуванець Роман Кущак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.