Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

tsn.ua

Понеділок, 9 липня 2012, 13:46

На Львівщині цього року порушено 12 кримінальних справ за незаконне ведення грального бізнесу

У 2012 було порушено 12 кримінальних справ за незаконне ведення грального бізнесу, ще у 15 таких справ триває перевірка. Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС України у Львівській області.

Ведення незаконного грального бізнесу є порушенням статті 203 зі значком 2 Кримінального кодексу України. Винні особи будуть покарані у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Цього року на Львівщині правоохоронці вилучили 118 одиниць грального обладнання, 2 електронні сенсорні рулетки, 50 одиниць комп'ютерної техніки, котра функціонувала для надання послуг у цій сфері, а також 10 столів для гри у покер. Загальна вартість вилучено комп'ютерного та грального обладнання становить понад 700 тис. грн. Зокрема, його вилучали у Дрогобичі, Городку, Самборі, Бориславі, Пустомитах, Бібрці, Яворові та Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.