Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Середа, 28 жовтня 2015, 17:00

У Львівській міськраді 24 депутати будуть від Самопомочі

вибори 2015

За попередніми даними, до Львівської міськради проходять сім партій та відбудеться другий тур виборів мера Львова.

За результатами паралельного підрахунку штабу Гродянської позиції до Львівської міськради проходять Блок Петра Порошенка "Солідарність" з 12,8% голосів, "Об'єднання "Самопоміч" – 31,55%, Українська Галицька Партія – 5,8%, ВО "Свобода" – 9,9%, Народний контроль – 7,5%, Укроп – 5,9% та Громадянська позиція – 9,7%.

Відтак, у міськраді найбільше депутатів буде від "Об'єднання "Самопоміч" – 24, "Солідарність" – 10, ВО "Свобода" та Громадянська позиція матимуть по 8 представників у міськраді, 6 депутатів буде від Народного контролю, а Укроп та Українська Галицька Партія отримали по 4 депутатських мандатів.

Зазначимо, станом на 17.00 год 28 жовтня Львівська міська виборча комісія підрахувала 244 395 голосів, залишилося ще близько 15 тис.

Окрім цього у штабі повідомили, що у Львові відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Андрій Садовий набрав близько 49,% голосів, а Руслан Кошулинський – 12%.

Нагадаємо, за даними екзит-пола, діючий мер Львова Андрій Садовий у першому турі виборів набрав близько 49% голосів виборців, другий результат у свободівця Руслана Кошулинського – 14%.

Також за результатами екзит-пола, які були оголошені в передачі Савіка Шустера 25 жовтня після закриття виборчих дільниць, до Львівської міськради проходить п'ять партій: "Самопоміч", "Солідарність", ВО "Свобода", Громадянська позиція і Народний контроль.

Станом на 28 жовтня опрацьовано 98,54% виборчих бюлетенів до Львівської обласної ради: остаточно проходять проходять вісім партій, Народних Рух України – на межі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.