Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Середа, 28 жовтня 2015, 18:22

З'явилися перші результати виборів на Львівщині

вибори 2015

З'явилися офіційні результати виборів на Львівщині: обрано двох голів селищних рад та 28 сільських.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Відтак, появилися результати виборів до Олеської селищної ради Буського району та Боринської селищної ради Турківського району.

Селищним головою Олеська став чинний голова селищної ради, самовисуванець Анатолій Триндюк, а Боринської – викладач Турківського професійного ліцею, самовисуванець Іван Яворський.

Окрім цього, у області обрали 28 сільських голів: 4 – у Дрогобицькому районі, одного у Жидачівському та Городоцькому, 3 – у Миколаєвському та Сокальському, 2 – у Перемишлянському та Самбірському, 10 – у Турківському районах.

Нагадаємо, у Львівській області проголосували 56,11% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Зазначимо, за попередніми підрахунками, до Львівської міськради проходять сім партій та відбудеться другий тур виборів мера Львова.

У Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

Мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, мером Дрогобича став Тарас Кучма з Народного контролю, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський.

У Миколаєві лідирує Андрій Щебель з Народного Руху України, а у Турці – Геннадій Когут від "Волі", Самборі перемагає викладач Самбірського технікуму економіки та інформатики Юрій Гамар, який балатувався на мера від політичної партії "Воля". 

У Буську переміг чинний мер Ростислав Сліпець, а у Городку – самовисуванець Роман Кущак. Мером Жидачева став Володимир Левко, а у Пустомитах – секретар міськради, самовисуванець Олег Серняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.