Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

храм св. Архангела Михаїла у Рава-Руській

ua-travels.livejournal.com

Четвер, 29 жовтня 2015, 12:31

У Рава-Руській місцевий храм повернуть римо-католикам

храм св. Архангела Михаїла у Рава-Руській

Храм св. Архангела Михаїла та монастир у Рава-Руській передадуть Львівській митрополії Римсько-Католицької Церкви.

Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського № 661/0/5-15 від 28 жовтня 2015 року.

«Повернути у власність безоплатно Львівській митрополії Римсько-Католицької Церкви споруди колишнього монастирського комплексу оо. реформатів (приміщення храму св. Архангела Михаїла загальною площею 418,3 кв. м, колишні монастирські приміщення загальною площею 2094,9 кв. м) у м. Рава-Руська Жовківського району», – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, Львівська митрополія Римсько-Католицької Церкви звернулася до Львівської ОДА з проханням передати їй у власність безоплатно будівлі колишнього римо-католицького монастирського комплексу оо. реформатів. Цей храм було у 2002 році передано у користування Львівській архидієцезії РКЦ з метою відновлення храму для богослужінь та облаштування п’яти дитячих будинків сімейного типу.

Нагадаємо, що у Львові римо-католики відстоюють своє право володіння приміщенням музичної школи №4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.