Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Миколаївцемент

Миколаївцемент

Прес-реліз,   Четвер, 29 жовтня 2015, 13:38

«Миколаївцемент» подарував садочкам електроплити

Миколаївцемент

ПАТ «Миколаївцемент» подарував дошкільним навчальним закладам «Теремок» та «Журавлик» електроплити для кухонь та МКП «Миколаївводоканал» меблі для побутових приміщень.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

Відтак, 10 комп’ютерів було направлено таким організаціям, як «ЖКУ», МКП «Миколаївводоканал», державній пожежно-рятувальній частині (ДПРЧ) №19 у Миколаєві, районному центрові соціальної реабілітації дітей-інвалідів, ДНЗ «Теремок» і «Журавлик», центральній районній лікарні, Дроговизькій ЗОШ, Стрийській міжрайонній первинній організації Українського товариства сліпих. 

Оптимізація технічної бази на ПАТ «Миколаївцемент» дозволила вивільнити технічне обладнання, яке раніше використовувалося у виробничих процесах. Комп’ютери були протестовані технічними фахівцями підприємства для їх подальшої експлуатації.

Крім того, рятувальники ДПРЧ-19 отримали у подарунок офісні меблі та оргтехніку.

«Наше підприємство завжди намагається допомогти в той чи інший можливий спосіб місцевим комунальним організаціям, медичним та іншим установам, як  фінансово, так і речами негайної необхідності, як-от меблі та комп’ютери тощо. Сподіваємось, згадане вище обладнання, що вже не використовується в наших виробничих процесах і є в належному стані, стане у пригоді тим, хто його найбільше потребує», - зазначають в адміністрації ПАТ «Миколаївцемент».

Нагадаємо, раніше ПАТ «Миколаївцемент» вже надавало спонсорську підтримку дитячим установам та комунальним підприємствам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.