Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Четвер, 29 жовтня 2015, 15:51

Другий тур виборів на мера відбудеться у 27 містах

вибори 2015

Комітет виборців України прогнозує, що другий тур виборів на посаду міського голови проходитиме у 27 містах.

Про це повідомляє РБК-Україна

Як заявив під час прес-конференції генеральний директор ВГО "Комітет виборців України" Олексій Кошель, вибори в першому турі відбулися тільки в 4 містах України: Харків, Тернопіль,Одеса і Лисичанськ Луганської області.

"За попередніми підрахунками Комітету виборців України 15 листопада другий тур виборів відбудеться не менш ніж у 27 містах України. Це – Київ, і ще 18 обласних центрів", – наголосив Олексій Кошель.

Складну ситуацію у КВУ прогнозують в містах, де є незначна різниця між лідерами виборчий результатів. Зокрема, це Хмельницький, Івано-Франківськ, Житомир, Чернігів і Полтава.

Також у КВУ відзначають можливість низько явки в іншому турі виборів мерів.

Нагадаємо, ЦВК затвердила день повторного голосування на чергових місцевих виборах – 15 листопада.

Також з'явився список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради. Окрім цього у Львові, за попередніми результатами, відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. Андрій Садовий набрав близько 49,% голосів, а Руслан Кошулинський – 12%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.