Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дрозд

Четвер, 29 жовтня 2015, 18:59

Консулом Польщі у Львові замість Дрозда став Мазур

Ярослав Дрозд

Веслав Мазур замінив Ярослава Дрозда на посаді генерального консула Польщі у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

28 жовтня в Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові відбулося представлення наступника Ярослава Дрозда – генерального консула Веслава Мазура.

«Де б я не був, у Львові залишиться частинка Ярослава Дрозда. І я завжди буду радіти з досягнень Львова і Галичини», – наголосив колишній консул, який завершив дипломатичну місію у Львові.

Також голова Львівської обласної ради Петро Колодій вручив Ярославові Дрозду Подяку за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польської співпраці, активну підтримку України під час Революції Гідності, участь у соціальному проекті «Мій тато захищає Україну!» та з нагоди завершення дипломатичної місії у Львівському консульському окрузі.

Зазначимо, Мазур був консулом Польщі у Сімферополі, яке було ліквідовано в 2014 році.

Нагадаємо, наприкінці червня цього року президент Петро Порошенко нагородив Генконсула Польщі у Львові Ярослава Дрозда орденом За заслуги ІІІ степені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.