Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 16:39

Учасники АТО отримали ID-картку львів’янина

учасники АТО

Сьогодні десять учасників АТО першими отримали ID-картку львів’янина.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

30 жовтня в приміщенні міськради презентували ID-картки львів’ян, які першими отримали 10 учасників АТО.

ID-картки – не лише соціальні банківські картки, що надаватимуть доступ до міських адмінпослуг, а й прототипи електронного квитка, які гарантуватимуть військовим АТО право безкоштовного проїзду в електротранспорті.

Наразі у спільному проекті Львівської міської ради та "Ощадбанку" "Електронна картка учасника АТО" передбачено функцію – електронно-цифровий підпис користувача, з допомогою якого можна буде використовувати сучасний та прогресивний засіб авторизації та підписувати електронні документи через зчитувальні пристрої, встановлені в точках надання е-послуг.

Можливості ID-картки львів’янина:

- спрощене замовлення соціальних пільг;

- безкоштовний проїзд в міському електротранспорті;

- електронні сервіси міста;

- платіжна картка.

Нагадаємо, "Електронна картка львів’янина" почала діяти з вересня. Вона надає доступ до 20 послуг та дозволить отримувати знижки у медичних закладах, а наприкінці серпня Львівська міськрада для спрощення надання пільг вирішила впровадити ідентифікаційну картку львів'янина – учасника АТО.

Також у Львові презентували онлайн портал «Особистий кабінет мешканця», який надаватиме онлайн доступ до адміністративних послуг і електронних сервісів міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.