Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

водоспад Лазний

wikimapia.org

Понеділок, 2 листопада 2015, 16:58

Водоспад Лазний планують оформити як пам’ятку природи

водоспад Лазний

На Львівщині можуть створити пам’ятки природи "Віковий дуб" та "Водоспад Лазний".

Завтра, 3 листопада, на сесії депутати Львівської обласної ради розглядатимуть проект рішення про створення ботанічної пам’ятки природи місцевого значення "Віковий дуб" та гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення "Водоспад Лазний".

"Створити гідрологічну пам’ятку природи місцевого значення "Водоспад Лазний" на території Новокропивницького лісництва в межах кварталу № 24 виділу 1 площею 0,15 га Дрогобицького ДЛГП "Галсільліс" (без вилучення земельної ділянки в землевласника, землекористувача)", – йдеться у документі.

Зазначимо, Водоспад Лазний знаходиться у Національному природному парку "Сколівські Бескиди", на притоці річки Стрий і є найвищим водоспадом Львівщини заввишки 10,5 м.

Також на території Дрогобицького лісового фонду планується створити ботанічну пам’ятку природи "Віковий дуб".

"Створити ботанічну пам’ятку природи місцевого значення "Віковий дуб" на території Дрогобицького лісництва в межах кварталу № 9 виділу 5 площею 0,15 га Дрогобицького ДЛГП "Галсільліс" (без вилучення земельної ділянки в землевласника, землекористувача)", – йдеться у документі.

Опікуватиметься памятками ДЛГП "Галсільліс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.