Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

взяття під варту

procherk.info

Понеділок, 2 листопада 2015, 16:49

В Кам'янці-Бузькій взято під варту підозрюваного у вбивстві місцевого мешканця

взяття під варту

За наполяганням прокуратури Львівської області підозрюваного у вбивстві Ігоря Масловського у м. Кам’янка-Бузька взято під варту.

Прокурором Львівської області Романом Федиком після отримання від ЗМІ інформації про бездіяльність правоохоронних органів Кам’янка-Бузького району при розслідуванні обставин вбивства 23-річного Ігоря Масловського, вчиненого 24 жовтня 2015 у м. Кам’янка-Бузька Львівської області, 30 жовтня 2015 скеровано групу працівників прокуратури Львівської області на чолі із першим заступником прокурора області для надання практичної допомоги при розслідування вказаного злочину – повідомляє прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Відтак, за наполяганням прокуратури Львівської області процесуальним керівником особі, яка нанесла удар потерпілому, повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та взято під варту.

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що Ігор Масловський помер в одному з місцевих кафе-барів від удару в шию.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.