Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vgolos.com.ua

Понеділок, 9 липня 2012, 16:14

Своїми діями Грещук вчинив собі політичну смерть – Андрій Корнат

Голова фракції Партії регіонів у Львівській облраді Ігор Грещук своїми діями на засіданні президії Львівської облради 4 липня спричинив серйозний удар по своїй репутації, якщо не політичну смерть. Про це сьогодні, 9 липня, на брифінгу «Як спонукати представників Партії регіонів у місцевих радах Львівщини висловити рішучий протест діям зрадників у Верховній Раді» заявив депутат Львівської облради (НРУ) Андрій Корнат.

 

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи є якісь зміни в намірі Грищука скаржитись в прокуратуру на депутатів, які 4 липня силоміць вивели його із засідання президії облради, Андрій Корнат (який був одним із тих, хто брав участь у виведенні регіонала) відповів наступне: «Абсолютно немає причин говорити про те, що в Грещука є якась мотивація до звернення в прокуратуру. Після того, як Грещук почав говорити в камеру, роблячи з президії прес-конференцію, говорячи прямим текстом образливі слова в адресу депутатів, це дає підстави нам звертатись до суду. Але повірте, ми не будемо цього робити, позаяк вважаємо, що такі люди самі себе дискредитують, тут важлива громадська думка. Я не знаю, що з таким авторитетом, з таким реноме потім можна робити потім. Я думаю, це серйозний політичний удар, якщо не політична смерть».

За словами рухівця, якщо Грещук все ж таки звернеться в прокуратуру, то він зробить все, щоб донести до громади, що обрала регіонала, про його діяльність в облраді та його позицію щодо «мовного» закону.

Нагадаємо, 4 липня, на президії Львівської обласної ради, де розглядалося питання щодо дій депутатів у зв'язку з прийняттям закону "Про засади державної мовної політики" Верховною Радою України, депутати Львівської облради Андрій Корнат і Степан Кубів силоміць вивели Ігоря Грищука із зали засідань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.